Bacground

Kelip-kelip

hey-3x... Welcome to My Blog... Jangan Lupe Follow Yer Sebelum Out.. Thanks =)

Tuesday, 18 September 2012

AkHiRnYaaaa... :D


Hey3.. Pa Habaq Semua...

Ari nie nak story pasal Test JPJ pgi tdy... Grrr mmng menggletar habis stu badan nieyh.. TAKOT ! .... Mule2 sampai dekat Institut memandu tu rase ok lagi... Sampai2 jer tros jer ambik no n then degar ceramh drpde JPJ tu tpy syg dengar sekerat jer haha sbb smpai lmbat punye psal, nasib baik x kne mara.... Pastu trus tunggu dekat bwah pondok tmpat smua orng yg nak test tu tunggu.. Ha ckap psal no tu plak.. mle2 engatkn dpat no 10 taw.. last mse ngah tunggu tu terase mcm nk tgok no tu blik.. tgok2 nah ! hambek kau bukan no 10 la sayang tpy no 01.. perghh mati la aku.. series tkot giler lpas tgok no tu.. N x lme tu die pun panggil 01, dengan pnoh ketakutan aku pun pgi la msok dlam kete tu.. da btolkn semua n da pkai tali pinggang semua.. so aku oun jalan la naik bukit tu.. Yg gramnyer da lepas brenti tu JPJ tu tnye no bape.. Aku pun jawab la no 01 n die pun cakap turun balik... dengan wajah blurnyer aku pun undo la kete tu balik... Engatkn da gagal rupe2nyer die suruh org lain bt dulu.. hahha selamat.. so kurang la skit gementar aku nie...

.....

X lame tu turn aku sampai.. so buat la lgi skali.. mse nk jlan tu perghh betape risaunyer tkot kalau2 kete tu terundur ke belakang... tpy nsib baik kete tu kedepan bukan ke belakang.... n lepas tu tibe la msenyer nk wt parking n tige penjuru plak... ha yg nie lgi la risau.. btnyer tiang tu tumbang xke malu.. hehe.. tpy alhamdulillah semuanyer ok.. kua je dri kete tu... tibe2 terperasn plak yg JPJ tu senyum.. so aku pun senyum la blik kt die... ok bile da selesai semua... aku tunggu nk wt jlan rye pulak.. ha yg nie lagi la.. sabo je la.. giler lame kne tunggu.. tpy xpe berbaloi tunggu lame2 janji lulus.. wktu bwak kete tu rse tnang pun ade.. mne x nyer bisu og2 dlam kete tu haha.. so FOKUS !...  Tapy xkesa la janji lulus suda.. n now i'm very2 happy.. huhu..

okay lha chow dlu.. bye2.. ;)

! ! * * Suke ? Like je okeh * * ! !

Tuesday, 11 September 2012

~ Keseorangan ~ :'(



MOOD >>>> Sedeyhh! :'(


Kenape sedeyh??? Hurmm
Orang selalu cakap untungla ade orang sayang.. Tapy bagi eyna tak untung pown..Wat ape ade orang sayang tapy bile kite tengah rase sedeyh, sunyi, keseorangan tapy sedangkan die langsung tak pernah nak ambik peduli.. Mungkin bagi sesetengah orang die rase untung sangat bile ade orang sayang.. But me??? Huhh sungguh menyakitkan!!! Lebih baik xde orang sayang daripade ade orang sayang...
Ye memang rase jelez sangat bile tengok orang di sekeliling or kawan2 sendiri happy jer dengan orang tersayang.. So ape yang mampu hanye tumpang gembire je la sebab kalau nak merasainyer sendiri memang mustahil!!! Memang rase sangat sakit hati bile kite tengah sedeyh tapi orang yang kite sayang hanye buat x taw jer x pernah nak ambik tahu pasal kite..Tapi kalau kite tengah happy ade pulak die nak ambik tahu.. Kalau tak dapat nak luangkan mase dengan kite tu cakap jela..Lain kali kalau tak dapat nak luangkan mase dengan kite tak payah la nak janji macam2 dengan kite.. Bile pikir balik hidup single lebih menyeronokkan daripade bercouple2 macam nie.. Bile ade orang sayang pun tetap jugak rase keseorangan so same jer tak jaoh beza pun.. Hurmm ape yang mampu eyna buat hanye mampu bersabar dan terus bersabar sehingga die menyedarinyer sendiri.. Nak marah pun tak gune dah besarkan dan boleh fikir sendiri...


I LoVe SINGLE !

I HaTe COUPLE !


TuNgGu JoDoH TuRuN DaRi LaNgIt !!!




! ! * * Suke ? Like je okeh * * ! !

Monday, 3 September 2012

KeNaNgAn DeMi KeNaNgAn ~ ! !

JoM NyAnYi RaMaI-RaMaI... ^^,
 P ~ L ~K  ~ N

video

*Maap yo klo kurang jelaz.. ^^,

75 hari aku masuk PLKN
Menjalani kisah di dalam PLKN
Andai semua tahu betapa berat hatiku
Menerima hakikat untuk berada disini
Oooo... 

Hari demi hari masa berganti
Semakin berat untukku melangkah pergi
Jangan la dilupa suka duka bersama
Pastikan ia sentiasa dihati...

# Kenangan demi kenangan
Yang telah tercipta sewaktu kita bersama
Dan tak mampu lagi untuk aku melupakan
Kisah pahit manis yang telah tercipta

Andaikan ada sumur di ladang 
Bolehlah kita menumpang mandi
Andaikan ada umur yang panjang
Bolehlah kita berjumpa lagi
Oooo...



Bile dengar balik lagu nie.. rse rindu suasane dkat PLKN tu makin membuak2...ntah bile akan hbis xthu lah.. Yang pasti.. Kenangan sewaktu berade di Kem PLKN Kepimpinan Gemilang Gopeng Perak mmna xkn pernk dilupakan dan mmng susah untuk dilupakan pun...

Bile dipikirkn balik.. x dpat msok PLKN pown xpe.. 
* xd la rindu dkat kem..
* rindu dkat kawan2..
*rindu dekat cikgu2..
*merasai kenangan yang terindah..
*n xd la jumpe si DIE.......
Now I'm So Sad.... Rindu dekat semuanyer...
KALAULAH!!! arghhhh...

! ! * * Suke ? Like je okeh * * ! !