Bacground

Kelip-kelip

hey-3x... Welcome to My Blog... Jangan Lupe Follow Yer Sebelum Out.. Thanks =)

Friday, 28 December 2012

! ! * * Enjoy * * ! !


  

 
Hai-III warga blogger semua... Mao story skit meh.. ;)

2.00 P.M. :-
Eyna @ Killa, Ain, Eyka n K.k bertolak ke Tanjung Malim dengan menaiki Cik Hijau untuk pergi ke Proton City... Sebab?? Nak lepak-II je pown hilangkan stress yang ade and jadi gile sebelum semua dok pakat bz dengan study... :D

Sebelum sampai Tanjung Malim lagi kiteorang dah jadi gile tahu.. Mane taknyer memekak dalam kereta tahu la orang lain tak dengarkan... huhu itulah kami yang diberi gelaran ( FAIKK ~ FA-fazrina (along), AI-ain(angah), IK-ika(alang) and KK-k.k(achik) )...

Tanjung Malim :-
Untung ler Cik Double K.. Da pakai BB la katekan..hakhak!

Menu :-
~ Pizza 2 set.
~ Air pepsi 1 botol, Soya 1 kotak ang mineral water.
~ Bihun Goreng 1 bekas.
Umm yum-II

Proton City :-
Akhirnya.. Jam menunjukkan pukul 5.00 P.M. ... Laparrrrnyerrrrrrrrrrrr!!! .. Makan dulu yer... :P ... Hmm.. Tengah syok-II makan ade pulak mamat nie kacau daun btol lar.. Klau nak dating tu dating jelah tak payah la nak ganggu kiteorang.. But! Walaupun diganggu selera kiteorang tetap ade..haha .. Pizza oii tak baik membazir... Grrrr pape jelah..

Lepas makan kiteorang pi jalan-II sambil snap-II picture... PANTANG JUMPE CAMERA ! ... Nak tengok??? tunggu la yer akan di uploadkan... Mase kiteorang jalan-II nak tahu masing-II lari dari membawa beg plastik makanan tady.. huh ape pown tak boleh ! ... and last sekali dengan wajah tak redho beg-II itu dibawa oleh Eyna and Eyka... Disebabkan beg plastik yang berisi botol-II air itu terlalu berat untukku pegang, maka dengan senang hati eyna mengeluarkan satu botol air daripade beg plastik itu tadi dan memberikannyer kepada CIK MAIZATUL AKMA @ K.K... (dengki punyer pasal)...

Fuhh!! satu round Taman Tasik Proton City tu kiteorang jalan sangatlah memenatkan but kiteorang rase happy sangat taw... And last sekali sebelum pulang kiteorang sempat snap-II picture tapi menggunakan camera CIK NUR AIN FADHILA... Eh! ade lagi group mamat nih?? engatkan dah balik... Grrrrrrr... Tanpa disedari mereka telah melihat kiteorang ngah ambik gambar.. malulah!!! ~ tak payah tengok boleh kan!!!

Dalam perjalanan balik tibe-II hujan turun dengan lebatnya.. Nsib la eyna ade kepakaran bawak kereta dalam hujan lebat..hehe... Nsib baik la hujan turun tak lame.. Dengan cuace yang mendamaikan lagi sejuk kedengaran pule lagu KENANGAN TERINDAH versi GITAR dekat radio.. So kiteorang pun ape lagi ambik mood and nyanyikan lagu itu dengan penuh menghayati... Dan ianya telah dirakam oleh EYKA IBRAHIM... So sweet...

Happy sangat bile dapat berkumpul dengan kawan-II macam nie... Tambah-II lagi dapat yang satu kepala.. Pearghhh dok pakat jadi gile la semua.. Sampai sakit la tekak nie dibuatnyer.. Baru berempat.. Kalau semua sekali ade mahu hilang terus suare nie.. Ngeeeee...

! ! * * BACK TO HOME * * ! !

Okay sampai sini jer penat + ngantuk.... Bobok dulu ya.. Gudnite Dear =='
MuahhX !!!

>> KoleksiKu :-
 
With ChipMunk <3
:: Achik, along pinjam patung kamu sebentar..





Fazrina Syakila ~ Eyna@Killa ( Along )


Nur Ain Fadhila ~ Ain ( Angah )



Nurul Athikah ~ Eyka ( Alang )

 


Maizatul Akma ~ K.k ( Achik )


! ! * * Eyka and Eyna * * ! !






Jemput Makan Yaa... >.< !




Heyp sebelum terlupa... Hapy Birthday To my sister Maizatul Akma yang ke 18.. Semoge Allah Memberkati Mu..


  
Special for you dari your Sister ( along, angah and alang )




! ! * * Suke ? Like je okeh * * ! !

Sunday, 16 December 2012

TeTaP MeNcInTaI =='

 
 

Sayang, aku kepada kamu... Aku cinta kepadamu... Kenapa kamu lukakan hatiku ini... Apa yang aku lakukan kepada kamu, sampai kamu sanggup lukakan hatiku ini... Aku sayang dan cinta kepada kamu sangat-sangat.. Takkan terpisah antara kita sekiranya kamu masih sayang dan cintakan aku... Aku tidak sanggup untuk berpisah dengan kamu... Walaupun kamu telah banyak lukakan hati aku ini... Kenapa kamu menyiksa aku dengan cara begini... Sebenarnya apa yang telah aku lakukan kepada kamu sampai jadi begini... Jujur aku kepada kamu aku betul-betul cintakan kamu dan aku cemburu yang teramat bila kamu bersama dengan " SI DIA " sahaja... Adakah kamu lupa padaku sayang... Adakah kamu sanggup jauhkan diri kamu daripada aku...

TeTaP MeNcInTaI - cInDy
 

Ku akan pergi meninggalkan dirimu sendiri
Jika kau ulangi kesalahan yang kedua kali
Selama ini ku mencintaimu sepenuh hati
Tapi kau khianati dan mencintai ke lain hati

Ku ingin kau hargai cinta yang tlah ku beri
Cinta yang tlah ku miliki
Ku ingin kau mengerti cinta yang tlah ku beri
Dan jagalah sampai mati

Biarpun kau sakiti, biarpun kau lukai
Aku tetap mencintai
Biarpun kau sakiti, biarpun kau lukai
Aku tetap cinta mati

Ku akan pergi meninggalkan dirimu sendiri
Jika kau ulangi kesalahan yang kedua kali
lyricsalls.blogspot.com
Selama ini ku mencintaimu sepenuh hati
Tapi kau khianati dan mencintai ke lain hati

Ku ingin kau hargai cinta yang tlah ku beri
Cinta yang tlah ku miliki
Ku ingin kau mengerti cinta yang tlah ku beri
Dan jagalah sampai mati

Biarpun kau sakiti, biarpun kau lukai
Aku tetap mencintai
Biarpun kau sakiti, biarpun kau lukai
Aku tetap cinta mati

Biarpun kau sakiti, biarpun kau lukai
Aku tetap mencintai
Biarpun kau sakiti, biarpun kau lukai
Aku tetap cinta mati 

Created By : Capital FN ~  Farah >.< !

! ! * * Suke ? Like je okeh * * ! !

Tuesday, 11 December 2012

! ! * * SoRrY My HeArT cLoSeD * * ! !

 
 
BUAT INSAN YANG BERNAMA CAPITAL A :

Jangan pernah memberiku sebuah harapan sedangkan dirimu tiada niat untuk mencintaiku...
Jangan sesekali kau melangkah ke dalam hatiku jika niat hanya ingin mempermainkan...
Cukuplah wahai SAHABAT ! ! !
Kita tidak mungkin bersama, kerana dirimu telah mempunyai jalan tersendiri...
Biarlah aku sendiri bertemankan sepi dengan jalanku ini...
Pergilah dikau jauh dari hidupku dan jangan sesekali kau mendekati diriku lagi...
Kerana itu akan membuat orang yang dirimu sayang tersakiti...
Ku merelakan dikau pergi seandainya ada kebahagiaan yang akan datang menemaniku suatu hari nanti...
Semoga dikau bahagia disamping si dia yang dikau cintai...
Cukuplah kau buat hatiku ini terluka dan bukan untuk yang kedua kalinya...
Tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku kerana  ku ingin hidup bahagia walau tak bersama dia...

! ! * * Suke ? Like je okeh * * ! !