Bacground

Kelip-kelip

hey-3x... Welcome to My Blog... Jangan Lupe Follow Yer Sebelum Out.. Thanks =)

Wednesday, 4 April 2012

PLKN membuatkn fikiranku menjadi huru-hara



Assalamualaikum...
Hye2 para blogger semua ^_^ ! ... ape khabar hari nie??? harap2 sihat la ye..


FOR TODAY  :
Tepat jam 11.30 p.m 04/04/2012 ( Rabu ) eyna tergerak hati nak bukak laman web rasmi khidmatnegara just suke2. Sekali bukak terpangpang sesuatu yang sangat mengejutkn eyna iaitu :



Ha tu dia punya la terkejut n secare automatik bole pulak menjerit panggil my mother yg bru jer nak melelapkn mte..hehe Disebbkn terkejut mndengar jeritan anknye my mother pown keluar dgan wajah yg pnoh tnde tnye..haha kesian pulak tgok. Smpai je my mother trus je ckap "eyna dpat PLKN pngglan ke-2... Wah! suke gler la mse tu.  Bile dah happy mulelh nk crite dekat kwan2..
Cerite pnye crite tibe2 ade la 1 mmber nie ttbe jer x bgi eyna pgi... katenye "Nnti klo aku rndu dkt ko mcm mne??". Wah terharu giler bile ade sseorng ckap mcm tu terase diri nie sngat bermkne bginye.. Disebbkn tu la tbe2 terase sperti ade ssuatu yg mngalir di pipi.. so sad!

Eyna knal dgan die sjak eyna msok Kolej (KINI) Raja Alias pada 09/01/2012.. Sejak tu kami rapat cngat.. Namenye Nor Baiti Akmar Binti Ismail, berasal dari Jerantut,Pahang. Berumur 18 thun.. Mungkn sbb tu la kot kami berat hati bila nk berpisah.. Hurmm... cdey pulak rsenye...


PESANAN BUAT TEMAN :
---> Mungkin ade hikmah dsebalik perpishan ini.. Insyaallah klau ade rzeki msti kita akan jmpe lgi. Xmo cdeh2 lgi k kawan. Aku akan slalu engat dkat ko lha PAPA CI.. N aku akan engat nme tu smpai bile2.. Aku bersyukur cngat sbab dpat kwan mcm ko.. Thanks For Everythings... ^_^ !


FOR MY BFF:
Angah, Alang n Acik tetap dlam hati Along smpai bile2... Xkn ade spe yg dpat gntikn tmpat tu... love you baby2 ku.... ^_^ !



^_^ !!

! ! * * Suke ? Like je okeh * * ! !

0 comments:

Post a Comment